De bedste gulve til hjemmet

22 August 2021
Steffen Hansen

Når du skal vælge gulv til dit hjem, så kan det være svært at finde rundt i de mange forskellige typer på markedet. Der findes alt fra trægulve til laminatgulve i forskellige typer, farver og mønstre. Vi vil her liste tre typer gulve, der passer ind i ethvert hjem. Hvis du vil vide mere om, hvilken type gulv du skal vælge til dit hjem, så læs med her.

Klinkegulv

Klinkegulve ser man typisk på badeværelser. De er lette at rengøre, da klinkegulve er fliser, der nemt kan støvsuges og vaskes. Der findes forskellige typer af klinkegulve. Du kan få klinkegulve, der er hvide og som er af porcelæn. Du kan også få klinkegulv, der er matte og skinnende. Alt efter, hvilket look du går efter på for eksempel badeværelset, så skal der nok findes en type klinkegulv, der matcher dine ønsker. 

Trægulv

Den mest almindelige type gulv, der kan findes i størstedelen af de danske hjem, er trægulve. Trægulve kan opleves i form af plankegulve, sildebensgulve og mange andre typer af trægulve. Trægulve giver et rustikt look til hjemmet, og kan bruges i stort set alle rum. Hvis trægulvet er lakeret, er det også nemt at fjerne og rengøre pletter. Er trægulvet derimod ubehandlet, så kan det være lidt vanskeligere at rengøre. Der findes dog en masse typer af rengøringsmidler specifikt til ubehandlede trægulve. 

Laminatgulv

En tredje meget populær type gulv, er laminatgulv. Laminatgulve kommer i mange afskygninger, blandt andet som trægulv. Laminatgulve kan nemlig imitere nærmest alle typer af gulve. Du kan få laminatgulv med sildebensmønster, eller med et udseende af sten. Laminatgulve er nemlig lette at printe på, så de kan se ud lige som du ønsker det. 

Hvis du gerne vil vide endnu mere om gulve, og du for eksempel bor i Søborg, så kan du gå på internettet og søge gulvlægger i Søborg. Dermed for du foreslået gulvlæggere i dit nærområde som du kan tage kontakt til. 

Read more