Læg din nye hjemmeside på et webhotel

19 July 2021
Astrid Pedersen

Skal virksomheden have en hjemmeside, eller drømmer du om at åbne en webshop? Så skal du ud og have fat på et webhotel i høj kvalitet.

Dit webhotel skal kunne håndtere belastningen fra de mængder af trafik du forudser dit website vil tiltrække. Og derfor bør du vælge en så fleksibel og holdbar løsning som muligt – for eksempel i form af et webhotel hos Simply.com.

Hvilke webhotel løsninger kan jeg få hos Simply.com?

Simply.com tilbyder flere forskellige hosting pakker særligt tilrettet større og mindre virksomheder med forskellige behov. Den mindste – og billigste – pakke kaldes Basic Suite.

Basic Suite egner sig fint til den lille virksomhed som har brug for et online visitkort og for at kunne få hostet email domænet. Du kan faktisk komme rigtig langt med en Basic Suite som koster under en tier om måneden og som samtidig byder på masser af nyttige features, for eksempel ubegrænset båndbredde og database plads samt one click installation af WordPress, Magento, Joomla!, Prestashop og Drupal.

Få komplet webhosting hos Simply.com

Service niveauet er generelt utroligt højt på webhoteller hos Simply.com. De lidt mere omfattende løsninger, Standard Suite og Pro Suite, byder hver især på endnu mere server plads, mulighed for oprettelse af flere databaser, flere CPU kerner og mere hukommelse. Og den helt store Enterprise Suite, som sagtens kan understøtte en webshop med al den trafik det måtte indebære, koster stadig under fyrre kroner om måneden inklusive fuld telefon support.

Samtlige webhoteller hos Simply.com leveres med malware og virus scanner, https beskyttelse, firewall og spam filter. Du får rigtig meget for pengene hos Simply.com uanset hvilket webhotel du vælger. Og skulle dine behov ændre sig hen ad vejen kan du nemt og hurtig op eller nedgradere til en anden løsning.

Du kan se de forskellige webhotel løsninger, og finde den som matcher dine behov, på Simply.com

Read more