Er det tid til iPhone reparation igen?

iPhones og andre smartphones skal i dag være mere smarte og stilfulde, end de skal være robuste og praktiske. Det gør, at de ikke kan tåle de samme slag og den samme slid, som mobiltelefoner kunne for f.eks. 10 år siden. Prisen for at have en smartphone med en stor og fin glasskærm er altså, at den kan gå i stykker, hvis du taber den. Selv hvis du har beskyttet den med et cover, er det ikke altid nok. Men hvad gør du så? Hvor kan du hurtigt og nemt få repareret din iPhone? Så du ikke skal investere i en helt ny én?

Det kan betale sig at reparere fremfor at købe nyt

Mange tænker fejlagtigt, at de skal investere i en helt ny iPhone, så snart den gamle går i stykker eller får en skramme eller to. Men der er faktisk en langt billigere løsning. Er skærmen gået i stykker, kan du få sat en ny skærm på til et langt billigere pris, end det vil koste at købe helt ny iPhone.

Har mobilen andre fejl, er det forskelligt, hvad de koster at lave det. Men sjældent er det så dyrt som at købe ny mobil. Nogle billige reparationer er f.eks.:

– Ny skærm

– Nyt batteri

– Nyt kamera

– Vandskadeoprensning

– Softwarefejl

Priserne varierer naturligvis meget alt efter, hvilken iPhone model der er tale om. 

Hos PHONE-REP får du altid hurtige reparationer

Døjer du med din iPhone? Og står du overfor nogle af de ovenstående reparationer? Så skal du se nærmere på PHONE-REP, der har butikker i både København og Hillerød. De står klar til at hjælpe dig med alle disse slags reparationer og faktisk endnu flere. Det er lige meget, hvad din iPhone fejler, så kan de tilbyde en reparation. 

Vil du vide mere om deres forskellige iphone reparation? På deres hjemmeside kan du finde priser på alle reparationer til forskellige iPhone modeller. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *