Find den billigste forsendelse med DHL online

22 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

Handler du ofte med varer, som kræver forsendelse indenrigs eller internationalt, har du brug for en ordentlig forsendelses aftale. Der er absolut ingen grund til at betale for meget for en forsendelse – især ikke, hvis det drejer sig om mere end en engangs foreteelse. Du kan spare mange penge på fragt og forsendelse, hvis du gør dit forarbejde grundigt, og sørger for at vælge den billigste metode. Men det kan godt være vanskeligt at overskue markedet – der er mange forskellige agenter, som tilbyder billig forsendelse, og de fleste af dem har op til flere forskellige modeller og forsendelses metoder, hvilket ikke gør sagen mindre kompleks.

Find og bestil din billige DHL forsendelse med pakke.dk

Du kan dog forenkle din søgeproces ved at benytte det smarte sammenlignings modul på pakke.dk. Her kan du hurtigt se og sammenligne priser på forsendelse med kendte operatører så som DHL, UPS, GLS, DAO, Post Nord og Fedex. Du skal blot indtaste din pakkes dimensioner (mål, vægt og type) samt destinations adressen og forsendelses adressen, så regner sammenlignings modulet selv ud, hvilken udbyder, som har det bedste tilbud på forsendelse af netop din pakke. Du kan sågar finde priser på større samlede forsendelser som for eksempel paller eller containere, eller kurer tjenester med forsendelse af fortrolige dokumenter.

Hos pakke.dk kan du for eksempel finde billige priser på forsendelse med det anerkendte og velansete fragt- og forsendelses firma DHL. DHL er et internationalt firma, som varetager forsendelse af alle typer, såvel inden for EU som oversøisk, for eksempel til USA eller Australien. Når du vælger DHL som din udbyder af forsendelse, er du sikker på, at din pakke, container eller palle med forsendelser får den rette behandling. Hos pakke.dk kan du bestille din DHL forsendelse direkte via hjemmesiden, når du har fundet prisen. Og via den smarte app kan du tilmed trække din forsendelse på hele dens rejse.

Læs mere på https://www.pakke.dk/dhl 

More articles