Find din drømmebil hos Danmarks stærkeste platform

20 April 2020 Silje Hansen

editorial

Er du på jagt efter en ny bil eller overvejer du at udskifte din gamle? Der er flere og flere danskere, der hvert år vælger at købe en brugt bil frem for en helt ny. Det kan der være flere gode årsager til. En af dem er klart den store besparelser der er at finde ved at købe en brugt bil frem for en helt ny. Det skyldes, at vi i Danmark har en stor registreringsafgift på biler, hvis man sammenligner med vores nabolange som f.eks. Sverige og Tyskland. Hvis bilen derfor har kørt de første kiloter de første par år, vil du kunne hente en stor besparelse sammenlignet med nyprisen. Du vil stadig opleve at kunne dufte den nye bil og få den samme oplevelse – bare billigere.

Der bliver hver dag lagt nye biler til salg online. Det kan være svært at tjekke op hos alle de lokale bilforhandlere rundt i hele landet. Det har Biltorvet heldigvis en løsning på. Her har de lavet et af Danmarks stærkeste platforme, der samler alle biler der er til salg fra de lokale bilforhandlere. Det gælder både nye og brugte biler, der er til salg. Her kan private husstande også sætte deres bil til salg. 

Derfor skal du finde din næste bil hos Biltorvet.dk

Der er flere fordele i at finde din bil hos Biltorvet. Først og fremmest er det en gratis platform, hvor du nemt kan danne dig et overblik over, hvad der er til salg af biler på markedet. Du kan indstille din søgning, så du søger efter et bestemt bilmærke, bilmodel eller en bil der indeholder det nødvendige udstyr som passer til dine behov. Det kan være alt fra anhængertræk eller ISO-fix, hvis du har småbørn. 

Har du et bestemt budget at købe bil for, kan du undersøge, hvad pengene rækker for, ved at indstille kriterier inden for det aktuelle prisleje. 

More articles