Hvilken spinningcykel er den rette for mig?

31 August 2021 Emilie Ann Jacobsen

Kan du godt lide at køre på en spinningcykel, kan det være, at du har overvejet at få en derhjemme. I det tilfælde har du mulighed for at træne, når du har lyst til det. Dermed er du ikke begrænset af at skulle træne, når træningscenteret har åbent. Der findes i dag masser af træningsvideoer på nettet. Har du brug for instruktion, vil du derfor typisk sagtens kunne finde det. 

Men hvilken spinningcykel skal du så vælge, når du nu har bestemt dig for at købe en. Et af de steder, hvor du kan finde en god guide, er på fitfact.dk. De har undersøgt en række forskellige former for spinningcykler og skrevet, hvilke kvaliteter de forskellige har. Dermed kan du finde ud af, hvilken der passer til dig. Du kan læse hele guiden på https://fitfact.dk/fitnessmaskiner/spinningcykel/spinningcykel-test/ 

Highlights fra guiden 

Vi kan ikke komme ind på alle cyklerne i artiklen, men du kan læse om nogle af konklusionerne her. Er du på udkig efter en billig spinningcykel, der dog stadig har en høj kvalitet, bør du i følge fitfact.dk gå efter en Odin S6. Den har pedaler til almindelige træningssko og har et svinghjul på 12 kilo. Det gør den oplagt til dig, der er begynder eller letøvet i spinning.

Er du mere øvet, bør du ofre flere penge på en cykel, så du kan træne optimalt. Det kan for eksempel være en Abilica Racer 2.1. Den koster noget mere, men så får du også et svinghjul på 22 kilo. En vigtig feature derudover er, at der medfølger en trådløs computer, der gør det muligt for dig at måle tid, kalorier, hastighed og distance. 

Er du meget øvet, og har du et stort budget til at købe en spinningcykel, bør du overveje Sole SB700. Den er skabt i en kvalitet, så den kan holde til mange timers træning. 

More articles