Kan man blive træt af at være outdoor?

16 March 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er kloge folk, der siger, at alt skal gøres med mådehold, og nogle gange må man også acceptere et kompromis, fordi man ikke kan få det hele selv.

Og det viser sig tit at være en god ting, for hvis man kunne få det hele hele tiden og i utroligt store mængder, så ville man også blive mættet af det og skulle have et afbræk; og hvis man så ender med, at det hænger en ud af halsen, så kan man endda ende med at vende det ryggen.

Sådan har mange mennesker det med deres interesser, om de lever af det eller ej, at de nogle gange skal helt væk fra det eller dyrke noget andet, så de både kan savne det velkendte, men så de også kan få fornyet inspiration og komme til at se det, man kender, med helt andre øjne.

Så selvom det er sundt at være outdoor, så kan man også gøre det i alt for stort omfang.

Outdoor

Vær meget outdoor – men ikke for meget

Det kan være sådan noget med, at når familien ser, du lægger dine Fjällräven bukser frem, så ved de, at du skal til at være outdoor, og det kan nogle gange betyde, at du er væk i flere døgn ad gangen.

Til at starte med var det fint, og familien tog også med, men nu er de begyndt at tænke, om det er fordi, du er træt af familien og gerne vil væk.

Men måske opdager du også, at selvom du udskifte lokaliteterne og omstændighederne for, hvorfor du er outdoor, så giver det dig ikke det samme, som det plejede at gøre tidligere.

Det er her, man lige skal stoppe op og spørge sig selv, om man burde holde lidt igen, så man ikke bliver træt af det, man ellers på overordnet plan godt kan lide at dyrke.

More articles