3 måder du kan glæde andre på

01 November 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du gerne vil glæde nogen du holder af, men ved du ikke helt, hvordan du kan gøre dette? Hvis du godt kunne tænke dig noget inspiration til, hvordan du kan glæde dine kære, så har vi her lavet en liste med tre ting, du kan tage inspiration fra. Hvis du vil vide mere, så kan du læse med her.

Dit selskab

Hvis du ikke er særlig kreativ, men stadig gerne vil glæde andre, så er dit selskab noget af de bedste du kan give dem. Uanset hvem det er, du gerne vil glæde, så vil de helt sikkert nyde at være sammen med dig. Planlæg eventuel en udflugt eller en anden form for oplevelse, hvis du gerne vil opleve noget sammen med dem du holder af. 

Blomster

Vil du glæde dine nærmeste med noget fysisk, så kan du blandt andet give dem blomster. Der ingen regler for, hvilke tidspunkter på året, du må give blomster. Det behøver derfor ikke at være nogens fødselsdag, årsdag eller andet. Tag hen i din nærmeste blomsterbutik, og køb en flot buket til dine nærmeste. Hvis du ikke ved, om der ligger en blomsterbutik i dit nærområde, så kan du eventuelt søge efter en på nettet. Bor du i Nakskov, så kan du for eksempel søge på blomsterbutik i Nakskov, hvorefter du vil få resultater over, hvilke blomsterbutikker der ligger tættest på dig. 

Skriv et kort

Hvis du er god til at formulere dig på skrift, så kan du vælge at skrive et kort. Du kan for eksempel skrive et kort til dine venner om, hvor glad du er for, at de altid er der for dig. Du kan skrive et kort til din kæreste om, hvor meget de glæder dig i hverdagen, eller til din mor om, hvor meget du holder af hende, og hvor glad du er for, at hun har sat dig i verden. 

 

More articles