Altandør hos klarfonster.se

16 May 2022 Miranda Denise Rendboe
image

Kom tættere på naturen med altandøre fra klarfonster.se

Er du på jagt efter din nye altandør? Terrassedør? Eller havedør? Så find inspiration her.

Med den rette terrassedør kommer du aldrig galt afsted. Både om sommeren og vinteren gavner den, især hvis valget falder på en dør med mange ruder. På den måde kommer det første lys ind fra forårssolen og lyser både rummet og humøret op, hvilket fortsætter over sommeren. Det er muligt at følge med i blomsternes udspringen, hvilket giver liv i haven. Om efteråret ses træerne med deres smukke røde og orange blade, som én for én falder af. om vinteren ses de første snefnug falde til jorden, mens der bag ruderne sippes varm kakao og puttes under tæppet. 

Om det er en altan-, terrasse- eller havedør, du er på udkig efter, er det den oplagte mulighed til at komme tættere på naturen. Hele familien kan samles om vinduet, hvor den betagende natur kan betragtes. Det er perfekt til kvalitetstid med familien, i stedet for at samles om tv’et. 

Altandörr

Når der ønskes mere privatliv

Er du i stedet på jagt efter mere privatliv til en eventuel altandør? Så er der flere muligheder. Skal der stadig komme en masse lys ind gennem døren og give værelset mere naturligt lys, men samtidig privatliv? Så er det muligt at vælger en dør med fyldning halvvejs op af døren. En anden mulighed, som giver mere privatliv, men stadig giver plads til at lyset kan komme ind i rummet, er at vælge en anden glastype. Ornamentglas som ofte ses på badeværelser kan også bruges til din altandør. Den sidste løsning er en dør uden ruder. 

Det er naturligvis muligt at kombinere forskellige døre og vinduer. Altandøren kan bestå af 8 ruder med ornamentglas, havendøren kan være en dobbeltdør med én fyldning i hver side/hver halvdel. Hoveddøren kan består af udelukkende fyldnigner. Det er altsammen smag og behag. 

More articles