Beskyt dig selv med via en skihjelm

28 November 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man kan sagtens se folk, der ikke står på snowboard eller ski med en skihjelm, men man kan jo også se folk, der cykler uden cykelhjelm, og så kan man spørge sig selv, hvem der er de mest fornuftige mennesker i den sammenhæng.

For man kan synes, at det ser sejere ud uden, eller at man hellere vil kunne se ordentligt, hvis man ellers tror, at alle skihjelme er den slags, der minder om dem, som man har på på motorcykel, selvom der jo også er dem, der stadig givet frit udsyn, mens man har dem på hovedet.

Det er nok synet af skibriller og en skihjelm, der er med til at give den opfattelse, at de nogle gange hænger sammen, specielt hvis de er lavet i samme farve, eller man ser sådan en mundering på lang afstand.

Men det er muligt at finde begge dele: En hjelm til omkring hele hovedet eller bare toppen.

image

Du bør altid vælge en skihjelm

Nu ser en skihjelm altid sej ud, men hvis du går og overvejer, at du burde undlade at tage sådan en på, så er det ikke en smart idé, for den er blandt andet med til at beskytte dit hoved.

Det kan godt være, at du mener, du er en ferm person i det hvide element, men selv de professionelle kan have uheldige dage eller misse noget forude, eller der gemmer sig noget i sneen, som man heller ikke kan se, og så går det galt.

Også selvom man måske befinder sig på en børnepist, så er der også en god chance her for, at det kan gå galt, selvom man er vant til at stå på ski.

Desuden er det en god idé at oplære ens børn med at have den slags hjelme på, hvorfor man bør være et godt forbillede.

More articles