Billig hosting på et dansk webhotel

19 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Står du for at skulle lancere en ny hjemmeside eller en online shop til salg af dine produkter eller ydelser? Så kan du overveje en god webhotel løsning.

Hvorfor skal jeg lægge min hjemmeside på et webhotel?

Der er flere grunde til at vælge en webhotel løsning når hjemmesiden skal hostes. Den mest indlysende er at så slipper du for selv at skulle indkøbe og opsætte en server. Et webhotel er en løsning som ikke fordrer de helt store indkøb eller yderligere anstrengelser fra din side.

Når du først har tegnet abonnement på et webhotel og fået din hjemmeside op og køre skal du slet ikke bekymre dig yderligere. Det er selvfølgelig dit eget ansvar at opdatere hjemmesiden med ny tekst eller fylde nye varer i din webshop. Men alt hvad der vedrører teknisk drift, sikkerhed og opgradering af diverse server software står din udbyder for.

webhotel

Kom hurtigt godt i gang med din hjemmeside

Der ud over har du med et webhotel mulighed for hurtigt og nemt at bygge din egen hjemmeside. Du skal ikke bøvle med kode eller database, når du vælger et webhotel med one click installation af et CMS.

Et CMS (forkortelse for Content Management System) som for eksempel WordPress, Joomla!, Drupal, Magento eller Shopify gør det muligt for dig på nem og intuitiv vis selv at bygge din hjemmeside. Installation og opsætning af det pågældende CMS går let og hurtigt – og så er det faktisk bare at gå i gang med at fylde dit indhold på.

Hvordan vælger jeg det rette webhotel?

Udbuddet af webhoteller i Danmark er stort – og generelt holder danske webhoteller en solid kvalitet. Er du i tvivl om hvilken udbyder du skal vælge kan du med fordel gå ind på webhotel-guiden.dk hvor du finder anmeldelser, bedømmelser og sammenligninger af de bedste webhoteller i Danmark.

Flere Nyheder