Der er forskellige forhold at campere under på en campingplads

29 July 2021
Anders Lundtang Hansen

De gode forhold er for langt de fleste på en campingplads godt vejr, for man opholder sig som regel her, fordi man skal på ferie, være lidt tættere på naturen, være primitiv eller have en billig og hurtig overnatning, når man ikke er derhjemme eller har råd til et hotel ude.

Vejret kan man desværre aldrig helt regne med, men man kan godt forvente, at hvis man finder en velassorteret campingplads med mange overnatningsmuligheder, så får man netop det med i posen, når man bestiller en overnatning sådan et sted.

De fleste forbinder jo en campingplads med folk, der kommer kørende med deres campingvogn på slæb i anhængertrækket med ekstra store sidespejle på ens bil til at navigere med.

Det gør mange danskere da også om sommeren, om det er herhjemme eller i udlandet, at de finder nogle campingpladser at campere på i længere eller kortere tid.

Men man kan også campere på helt andre måder.

Hvordan foretrækker du at campere?

Foruden det nævnte forhold her, som der nok er manges foretrukne og mest velkendte, så kan man sagtens tage ophold på en campingplads på andre måder.

Man kan sove i telt på teltpladsen, hvis der er sådan en, som der blandt andet er populært for folk, der rejser på tommelfingeren, eller hvis de er på cykelferie.

Så kan man også slå en camplet ud, der fylder mindre end en campingvogn, men hvor man næsten får den samme komfort.

Apropos campingvogne så er der jo også autocampere, som man kan bruge til at campere med, der jo egentlig er campingvognen og bilen, der er slået sammen til én enhed.

Så er der jo også mange campingpladser, der har hytter, som man kan sove i, og det er også et godt valg at tage sig, hvis man først vil finde ud af, om man er til at campere, inden man køber sin egen campingvogn.

Read more