Der følger en del bagage med, når man er til seniordating

Nu kan senior dating jo være i mange aldersgrupper, selvom man måske skal være i et bestemt segment for at blive medlem på forskellige datingsider, der henvender sig til ældre mennesker.

Men måske er man sådan en type, der ikke har haft uheld med ens jævnaldrende, så man gerne vil date ældre. Det kan skam føre noget positivt med sig, uden man kalder det kuvøseguf eller sugardating.

Endvidere ser man også ældre, der udelukkende går efter yngre mennesker. Det kan man også synes om, hvad man vil, men det forekommer stadig.

Dog er det nok ret så givet, at hvis man dater ældre mennesker, så kommer der en del “bagage” med så at side, men man får også meget livserfaring og ofte nogle personer, der hviler i sig selv.

Kan du klare den medfølgende bunke?

Med “bagage” mener vi, at man ofte finder en partner, der allerede har børn og måske også børnebørn.

Der er således mange forpligtelser og forventninger til vedkommende, der render til mange fødselsdage og måske har jævnligt besøg af børn og børnebørn.

Er man selv oppe i årene, så tager man jo nok selv samme “pakke” med i større eller mindre omfang, og så kan det blive svært at tilpasse den slags, hvis man skal have mange mennesker til at mødes.

Men omvendt er børnene også oppe i alderen og mere rummelige, hvis de ikke engang skal flytte sammen, og de ældre til seniordating er måske ikke fundet sammen for at bringe børn i verden, men for at finde en de kan tilbringe den sidste tid sammen med.

De heldige kan også være, at den ene eller begge er pensionister, så man kan bruge al den tid sammen, man gerne vil, og der er sparet penge sammen til rejser med videre.

Således kan der være en del fordele ved seniordating.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *