Det er ikke lige let at finde frem til prisen på gode vinduer – men det kan lade sig gøre.

26 July 2019 Anders Lundtang Hansen
Det er ikke lige let at finde frem til prisen på gode vinduer - men det kan lade sig gøre.

Hvad skal du egentlig sørge for, før du begynder at tage de gamle vinduer ud af huset, have valgt faconen, formen og farven på de nye (hvis du ikke ligefrem vælger at male dem ved ankomst), du har hyret arbejdsfolk til at hjælpe dig eller klare alt arbejdet for dig?

Ja, faktisk, hvad skal du huske efter, du har lagt et budget til at købe nye vinduer, har værktøjet til at tage de gamle ud, er forberedt på, der kan ske skader ved vindueskarmene, og generelt er beredt på at købe nye vinduer?

Det er jo netop det lille, men vigtige, bindeled med, at du får købt nogle nye vinduer.

Du kan jo nok planlægge så meget med, hvordan de skal se ud næsten ned til mindste detaljer, og du har lagt et budget og kan eventuelt støde til med et mindre beløb mere, hvis det skulle blive nødvendigt – men lidt mindre i prisen er da at foretrække, så kan man bruge de penge andre steder.

De fleste moderne mennesker søger på nettet efter, hvor de så skal købe deres nye vinduer, og det har medført, at der er kommet flere tilbud på den slags, end når man i gamle dage slog op i telefonbogen eller spurgte ens lokalområde til råds med, hvor de købte vinduer fra.

Sjældent kom man så langt ud fra ens geografiske udgangspunkt, men nu bugner det med tilbud både i ind- og udland.

Faktisk kan man blive helt overrumplet over de mange tilbud, hvordan vælger man det bedste tilbud?

“Tilbud” er måske også kodeordet, for hvis en udbyder har en pris på nogle vinduer, der er langt under gennemsnit, mens du ikke rigtig har hørt om firmaet før, så er det nok med at gå i en stor bue udenom dem.

Men hvis man derimod finder nogle, der ikke kan garantere en fast pris, og man har hørt dårligt om firmaet, hvor de ender med at gøre regningen højere end forventet, så skal man også bakke væk fra dem.

More articles