Drop smøgerne og skift til e cigaret

Hvis du går og overvejer at holde op med at ryge, men ikke ved hvor du skal starte, kan du altid prøve med e cigaretter. E cigaretter er et langt mere effektivt middel til rygestop end tyggegummi, plastre og tabletter, simpelt hen fordi du stadig vil kunne få din nikotin, men slipper for at skulle ryge på de dyre og ildelugtende almindelige cigaretter.

Hvorfor bruge e cigaretter?

Der er mange fordele ved at bruge e cigaretter – eller vapes, som de også kaldes – frem for at ryge almindelige cigaretter. Med e cigaretter kan du skabe en blid overgang fra tilværelsen som fast ryger til et liv som ikke ryger. Dette gør du ved gradvist at nedtrappe mængden af nikotin – det primært afhængigheds skabende stof i tobaks produkter – i den e juice med hvilken du fylder tanken på din e cigaret.

På den måde vil du kunne udfase den fysiske afhængighed samtidig med at du stadig kan tage en smøg sammen med vennerne til festen eller kollegerne på jobbet. Og når først den fysiske afhængighed er væk bliver det nemmere at arbejde på den mentale afhængighed.

Der ud over er der alle de grimme følgevirkninger ved tobaksrygning som du undgår når du damper på en e cigaret. Du slipper for eksempel for den grimme lugt som hænger i tøj, hår, gardiner og møbler.

Du kan vinke farvel til dårlig ånde og den irriterende tobaks hoste om morgenen. Og da der ikke er tjære, eller finder nogen form for forbrænding sted når du vaper, er det også slut med misfarvede tænder, fingerspidser og vægge i din bolig.

Hvor kan jeg købe billige e cigaretter?

Hos Gosmoke.dk finder du et stort udvalg af e cigaretter i høj kvalitet, fra velansete brands og til lave priser. Du kan se det fulde udvalg i den online shop på Gosmoke.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *