En kimono: hvorfor ikke have flere til forskellige lejligheder?

04 March 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man forestiller sig, at man skal have tøj til diverse anledninger, så foregår det ofte med, at man finder fodtøj og kjoler, der passer på alt fra hjemmemiddage til arbejdsdage, begravelser, fester med videre og alt derimellem.

Man tænker måske ikke på, at man sådan set godt kan have en kimono til forskellige anledninger og således have flere af slagsen i ikke bare størrelse og farve, men også form.

Hvorfor burde man så gøre det, for de fleste har vel bare en enkelt kimono, som de bruger derhjemme til afslapning, og det er jo de færreste, der skal se en sådan?

Man kan jo netop have forskellige kimonoer til hjemmet, og det er ikke for at fråse, men det kan være godt at have lidt af skifte mellem af blandt andet hygiejniske årsager, da man ofte har sådan en på ens nøgne krop eller med meget lidt tøj på, så det er godt at vaske den tit.

Således kan det være godt at have en reserve-kimono – og det er blot ét eksempel, hvor man kan bruge sådan en mere.

Det kan jo også være en specifikt, man har til, når man er kommet ud af badet.

Så er der den, man har på, som hænger mere slasket, når man skal gå rundt i hjemmet, sidde ned uden at sætte sig for stramt på bagpartiet af den; til når man laver mad og måske endda lige til at gå ud med skraldet og hente posten.

Endelig er der jo også den sexede, som man kan hive frem til besøget fra ens kæreste, eller når man bare vil gøre sig til for ens date, og det er måske også den, man har på dagen efter, så det bliver en helhedsoplevelse.

Måske har man ligefrem en til dagen derpå, efter man har været i byen, hvor man bare virkelig daser igennem.

More articles