En terrasse har sin pris på flere måder

06 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man taler om en pris på en terrasse, så er det klart, at langt de fleste vil forestille sig en oversigt over nogle priser på en terrasse alt efter, hvad det er for en type, som man gerne vil have.

Det kunne for eksempel se sådan ud: https://www.kun-terrasser.dk/priser .

Men så glemmer man også, at med sådan et stort projekt skal man som regel regne med, at der kan komme flere udgifter, end hvad man lige havde beregnet sig til.

Det behøver ikke være fordi, at der går noget galt undervejs, men at man finder ud af, at der er mere, som man gerne vil have med til ens terrasse, som der måske ikke var anført i standardeksemplet, eller som man får et tilbud på senere.

Selvfølgelig kan der ske uheld og forsinkelser, som der kan hæve prisen, men det håber man ikke på – men alligevel bør man sætte lidt flere likvide midler til side for en sikkerheds skyld med sådan et projekt.

image

Terrassen har også en anden “pris”

Men “prisen” kan her også være ment i overført betydning, hvis man ser på de andre ting og sager, som der er med til at udgøre den samlede pris i mere end én forstand.

Nogle af de ting kan man se komme såsom den tid, som det kommer til at tage at lave den og få den udført. Det er jo også en pris i sig selv.

Andre gange kan måske ende med at blive uvenner med en leverandør af nogle materialer eller nogle håndværkere, som der skulle have lavet den for en; dette er også en pris at tage med.

Netop med dette eksempel kan man se, at man måske netop skal lægge lidt mere til side i form af en “pris” i penge, hvis der skulle komme en anden ‘overført’ “pris”, som der koster flere udgifter til projektet med den terrasse.

More articles