Er brugte biler fra Lolland altid noget skidt?

Hvis du tror, at vi skal til at nedgøre folk, der bor eller kommer fra Lolland, så er det skam ingenlunde det, der er vores kommende intention.

Men det er simpelthen blot en statistik, der viser, at der er stor butiksdød på Lolland, at folk har usunde vaner, de har ikke så meget at tage sig til, og huspriserne er lave, fordi folk udvandrer fra øen.

Desuden har det længe været et sted, hvor man sendte folk hen i behandling for det ene eller det andet, og ellers er Lolland for det meste et sted, som man kører igennem, når man skal på ferie sydover i bil, eller man af underlige årsager kender nogle, der har valgt at bosætte sig dernede.

Nogle gange kan man være heldig, at der er nogle hyggelige sommerhusområder, man gerne vil bo, men det er de færreste, der ønsker at bo der permanent, medmindre man ligefrem ønsker at flytte væk fra det meste og have sig et billigt hus.

Således kan det også få en til at tro, at brugte biler på Lolland er sådan nogle skrammelkasser, der sidst var ude at køre på de danske veje for flere årtier siden.

Måske er de ligefrem mere skrotprisen værd, end at det kan forsvare sig at begynde at sætte dem i stand, da det vil koste gevaldigt og sikkert ende med at bliver en underskudsforretning, når man skal sælge bilen.

Eventuelt kan man til nøds bruge reservedelene fra sådan en øse.

Men sådan behøver det ingenlunde at forholde sig, for selvom det da er klart, at der er udkørte biler på Lolland, det er der stort set alle steder i landet, så er der bestemt også biler på Lolland, der er værd at køre langt for.

Måske kan du endda ende med at finde den sjældne bil, du har ledt længe efter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *