Er det tid til at købe en ny trolley kuffert?

08 April 2021 Mathias Nielsen

At rejse er at leve!

Sådan lyder det gamle ordsprog. Men det er nu kun fedt at rejse, hvis man har husket sin bagage. Og hvis man har pakket ordentligt, vel at mærke. Og hvorvidt du kan pakke ordentligt afhænger i høj grad af, hvilken type kuffert du har valgt at investere i. 

I gamle dage var det almindeligt at bruge store læderkufferter med håndtag, som man så kunne slæbe med sig i den ene hånd (eller begge hænder, hvis man havde meget oppakning med). Denne type bagagehåndtering hører heldigvis fortiden til, fordi i dag er det nemlig meget mere populært med mere ergonomisk korrekte løsninger, så som rygsække og kufferter på hjul.

Rygsække kan være godt til interrail eller andre ture, hvor du skal ud i noget ujævnt terræn. Men hvis du hovedsagligt bevæger dig i byen og steder hvor der er asfalteret eller flisebelagt, så vil du sandsynligvis have størst glæde af at vælge en trolley kuffert.

Men hvad er en trolley?

Og hvad er en trolley? Jo, det er sådan set bare en kuffert på hjul. Og i dag er der udviklet så mange forskellige smarte hjulsystemer, der gør det let som en lej at køre rundt med din kuffert. Mange kufferter er tilmed så stærke, at de kan holde til utroligt store mængder vægt. Det kan være praktisk, hvis man mangler et sted at sidde – så sætter du dig bare på din trolley kuffert.

En anden stor fordel ved denne type kuffert er, at de typisk er firkantede eller i hvert fald kantede nok til at man nemt kan organisere sine ting i kufferten. Det betyder, at det er slut med krøllede skjorter og shampoo der er flydt ud imellem alle dine ting. Det hele er nemlig spændt fast i specifikke positioner, hvor du har valgt at de skal være.

Lad os slutte af med et nyere ordsprog: Once you go trolley, you never go back.

More articles