Et forbrugslån kan du jo selv omlægge til noget andet

07 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Med omlægning mener vi her sådan set ikke, at du går hen og genforhandler dit lån og de betingelser, som det er tegnet under.

Vi mener mere, at selvom lånet er prædikeret som et “forbrugslån”, så er det jo helt op til dig selv, om lånet nu også skal bruges til forbrug.

Nu kan man jo sige, at det meste, man bruger penge på, for er forbrug, men ordet “forbrugslån” har også fået en lidt negativ klang på det seneste, hvor man næsten lader til at mene, at man bare låner penge i blinde for at kunne leve i sus og dus og lidt over evne.

Det skal da ikke kunne afvises, at der findes den slags mennesker, der bare gør den slags, men de fleste tænker over, hvad de låner penge til, hvor det går til noget konkret.

Således kan du for eksempel tegne et forbrugslån hos Ikano Bank lån, men du bestemmer jo selv, om det skal være et huslån, et opsparingslån, et instandsættelseslån eller noget helt andet.

Dit forbrugslån er dit personlige lån

Der er jo her ikke nogle, der i denne sammenhæng med at tage et forbrugslån nu også holder øje med, at du forbruger lånet.

Dem, der låner dig pengene, er nok mere interesseret i, at du betaler lånet tilbage som aftalt, end at du lige bruger pengene på det, som du havde intention om til at starte med eller skifter mening.

Det er jo helt op til dig selv, hvad du bruger dem på, for har du først taget lånet, så er pengene jo dine, selvom det er lånte penge.

Der bliver jo heller ikke spurgt ind til, hvordan du har tænkt dig at bruge de penge, når man foretager sådan et lån online, som de fleste gør nu om dage.

Du kan jo prøve at tegne et forbrugslån allerede i dag.

More articles