Et tandimplantat skal fremstå naturligt med smilet

05 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man ser en person, der tydeligvis mangler nogle tænder, så kan man selvfølgelig tænke, at vedkommende har dårlig tandhygiejne, men sandheden er måske, at personen bare ikke har råd til at få gjort noget ved tænderne efter mange års brug og slid.

For mange andre mennesker har måske lige så slidte tænder og har så bare fået indsats implantater, som du kan læse nærmere om her: https://stjerneklinik.dk/behandlinger/implantater/ 

Men de har så bare haft råd til at få gjort noget ved det via en god indkomst eller forsikring, og de har måske altid gået op i at holde på tænderne og tandkødet, mens andre har forsømt det, og jo længere tid, man forsømmer det, desto mere begynder det at blive dyrere og sværere at fikse.

Derfor er sådan noget som tandbehandling stadig noget, som deler vandene mellem fattig og rig, og det sørgelige er, at man så også tydeligt kan se, hvilken gruppe man tilhører.

Dog kan det tænkes, man har tandlægeskræk, så man ikke vil besøge tandlægen, eller man frygter, at ens tandimplantater ikke kommer til at se naturlige ud, så man nøjes med de tænder, man har fået fra naturens side.

Heldigvis er man godt stillet nu om dage til at få lavet nogle flotte implantater, som man næsten ikke kan se, om er ægte eller falske tænder.

Få sat de implantater i med det samme

I gamle dage var der måske ikke så meget andet at gøre end at hive “pløkkerne” ud, hvis de var helt rådne eller fyldt med huller, men nu om dage har man heldigvis mulighed for at ordne tænderne, så man ikke alene ender med et flot smil, men så man også har et helt “nyt” tandsæt.

Det kan være en omfangsrig omgang, når man skal have sat de implantater i, og det kan da også komme til at tage tid, koste penge og ikke mindst gøre ondt.

Skal man endda have lavet en hel del, så kan det virkelig komme til at blive dyrt og tage tid, hvorfor man måske skal fordele behandlingerne over flere omgange.

Men man bliver trods alt tilfreds med resultatet bagefter, hvis man har valgt en god tandlæge eller behandler, der kan lave den slags flot.

Så gemmer man ikke længere tænderne væk, men man tør smile flot, når de forekommer helt naturlige at se på, selvom de reelt er falske – men de er lige så holdbare som almindelige tænder.

Før dit smil frem på ny med tandimplantater!

More articles