Få dit drømmesmil med Invisalign

28 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske var du én af dem som ikke behøvede at gå med tandbøjle som barn fordi dine tænder sad helt perfekt i en smuk perlerad.

Mange voksne af i dag har måttet trækkes med de såkaldte ”togskinner” som var det meget betegnende øgenavn for de fast monterede tandbøjler i metal. Det kunne være en temmelig ubehagelig og sågar til tider smertefuld oplevelse at være iført de ucharmerende togskinner.

Madrester ville uvægerligt sætter sig fast i de metalliske dele hvilket gav øget risiko for karies og betændelse i tandkødet. Det kunne være vanskeligt at rengøre en metal tandbøjle helt i bund og mange børn med bøjle rendte da også rundt med dårlig ånde.

Derfor er du nok glad for ikke at skulle have bøjle på da du var barn eller teenager. Men er dine tænder med alderen begyndt at vokse skævt i munden kan det desværre være nødvendigt med tandregulering.

Du behøver dog ikke at grue for at skulle have monteret togskinner – for i 2021 kan retning af tænder udføres ved hjælp af tynde gennemsigte tandskinner som du selv kan sætte i og tage ud. Disse skinner kaldes for Invisalign og er fremstillet særligt til din mund.

Invisalign skinner sidder helt tæt til dine tænder og giver ingen af oven for nævnte gener. Og det bedste ved Invisalign er at ingen kan se at du har dem på!

Få en professionel Invisalign tandregulering hos en dygtig tandlæge

Inden du kaster dig ud i Invisalign tandretning er det vigtigt at du vælger den rette fagperson til at forestå udførelsen. Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg er det oplagt at vælge You Smile I Smile som din Invisalign tandlæge. Du kan få en gratis indledende konsultation hos You Smile I Smile og få vurderet dit potentiale som kandidat for en Invisalign behandling – bestil tid på yousmileismile.dk

More articles