Få hjælp til træning og kost

11 March 2021 Tina Høy

Har du under corona-tiden taget på i vægt eller er gået i stå med træningen? Mange af os ved en del om sundhed, træning og kost, men at handle på det er en anden sag. Hvordan får man de gode vaner, og hvordan stopper man de dårlige?

Måske får du gået tur indimellem eller tager cyklen på korte distancer, men du ved godt, det ville være godt for din krop at styrke dine muskler og få pulsen op. Du har måske også den vane, at sofa og tv hænger sammen med slik, hvilket sker nærmest dagligt, og den dårlige samvittighed gnaver.

Gør noget godt for dig selv

Hvad gør os glade? At bruge vores krop hver dag og være aktive og få lækker mad, der også er sundt, gør de fleste af os tilfredse med os selv og vores krop. At sunde vaner kan ses på kroppen kan være det vigtigste for nogen og det primære for andre.

Du kan få hjælp til at komme i gang med gode vaner. PHH Fitness hjælper med kost- og træningsprogram og vejledning. Han går som personlig træner op i at hjælpe andre og skabe et godt forløb for dig. At få gode vaner inden for træning og kost kan ændre ens liv 180 grader og til det meget positive, ifølge PHH Fitness.

Den personlige instruktør er med dig hele vejen, og du kan selv vælge program/forløb. Han vil motivere og levere højt humør, der smitter, hver gang du træner eller taler med ham. Du vil få et godt tilbud, så prisen bliver så lav som mulig, når du skal opnå dit mål.  

Nem og effektiv kostplan

Du kan træne nok så meget og korrekt, men hvis du ikke prioriterer din mad, får du langtfra det bedste ud af træningen. PHH Fitness kan lave en skræddersyet kostplan, så der tages hensyn til, hvis der er noget, du ikke kan lide, allergier osv. Kostplanen skal være sjov og nem og også passe til din økonomi. 

More articles