Fiks din egen iphone x skærm

30 September 2021
Christina Dueholt

“Be your own master”

… er nok noget vi alle sammen drømmer om. Bare vælge hvornår man står op, går på arbejde, om man vil på arbejde, vil man tage en ferie til Ibiza istedet? Muligheder er mange, hvis man er sin egen herre. Dog sker det oftest, hvis du punkt 1: Har en rig morfar 2: Er gået selvstændig.

Hvis du ikke er nogle af tingene kan det være en god idé at overveje, om du måske bare skal holde dig til at nyde de små gevinster. En af de små gevinster, som helt sikkert er værd at tage med, kan være evnen til selv at fikse ting. Findes der noget bedre? Det tror jeg ikke. 

Hvis du for eksempel er handyman og kan sætte dine egne gardiner op, er det altså også en sejr i sig selv. Men endnu bedre; hvis du kan fikse din egen telefon, så er det dobbelt så godt.

Godt på vej med det rette kit

Der findes nemlig ikke noget værre end en iPhone X skærm eller lignende, det går i stykker. Du kan lige pludselig ikke tilgå din telefon, du vil hverken kunne det ene eller det andet, du kan ikke engang søge et telefon sted frem, der kan reparere din telefon. 

Men hvad hvis så du havde det helt rette kit derhjemme til at fikse din telefon? Lynhurtigt?

Det er nemlig blevet muligt! Du vil her få både værktøj, ny skærm og det helt rigtige gear til selv at skifte din skærm. Det giver både dig fleksibilitet, giver dig fornemmelsen af at kunne klare noget helt selv og så giver det dig ikke mindst mindre stress. Læs mere her: https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-x-tilbehor-og-reservedele/iphone-x-skaerm.html

Med et iphone X skærm sæt derhjemme, vil du nemlig altid kunne fikse din telefon på alle tidspunkter af døgnet. Derfor skal du ikke stresse til Kristi Himmelfart er ovre, eller hvad årsagen nu kan være til at telefonbutikken har lukket de næste to dage. 

More articles