Find den bedste tandlæge i Næstved og omegn

29 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du flyttet til en ny by? Så skal du have fat på en ny tandlæge.

Find din nye faste tandlæge i Næstved

Hvis du har bosat dig i skønne Næstved

med den smukke beliggenhed i den sydlige del af Sjælland bør du således se dig om efter en fast tandlæge i dette område. Hvis du leder efter en veletableret og velrenommeret lokal tandlæge klinik som kan varetage dine tænder og dit tandkøds sundhed gennem de næste mange år kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow og Lindkær.

Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær er du altid garenteret en kompetent og professionel behandling som tager udgangspunkt i netop dine tænder. Du vil som ny klient hos Tandlægerne Dickow og Lindkær få tilbudt en grundig og tilbundsgående undersøgelse af din mund og dit tandsæt for at afdække eventuelle ansatser til diverse dårligdomme.

Du vil få optaget røntgen billeder således at tandlægen kan se hvad der gemmer sig mellem tænderne og under tandkødets rand. Og du vil selvfølgelig få en grundig rensning af tænder og tandkød så du kan gå fra klinikken ed et strålende smil og frisk ånde.

Hvordan kan Tandlægerne Dickow og Lindkær hjælpe mig?

Foruden tandeftersyn og tandrensning kan Tandlægerne Dickow og Lindkær tilbyde en lang række behandlinger. Har du udviklet karies – også kaldet huller i tænderne – som følge af en syreskade på en eller flere tænders emalje kan du få lappet hullet eller hullerne grundigt for at forhindre yderligere skade.

Hvis tandens krone er så beskadiget at den ikke kan reddes kan ud hos Tandlægerne Dickow og Lindkær få udfærdiget en kunstig tandkrone som kan monteres i stedet. Og skal hele tanden fjernes kan din tandlæge i Næstved erstatte den med et tandimplantat.

Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow og Lindkærs ydelser og behandlinger på klinikkens hjemmeside dltand.dk

More articles