Find den rette sandkasse til din hjemmelegeplads

17 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Nu nærmer foråret og sommeren sig med hastige skridt, selvom det kan være svært at tro. Tæller din husstand et eller flere mindre børn, er det en god idé at overveje, hvorvidt haven skal omdannes til en hyggelig og praktisk hjemmelegeplads. Og til det formål skal du have fat på den helt rigtige sandkasse.

Hvorfor skal jeg købe en sandkasse til haven?

Der er mange fordele ved at udruste haven med de rette udendørs lege redskaber. Først og fremmest er det rart for ungerne at kunne udfolde sig inden for matriklens trygge rammer. En offentligt tilgængelig legeplads kan godt være præget af stress og jag, idet den som oftest vil være tæt befolket af andre legende børn og deres forældre.

Det er ikke alle børn som bryder sig om at sidde stille og lege pænt. Og tilhører dit barn den lidt stille og tilbagetrukne kategori vil en tur på den lokale legeplads ikke nødvendigvis være en hyggelig og sjov oplevelse.

Der ud over vil du med en legeplads hjemme i haven bedre have styr over det sand dit barn skal lege i. Det er ikke altid at sandet på en offentlig legeplads er lige rent. Derfor vil både du og dit barn sikkert foretrække en legeplads i egen have, som I kan dække af med låg i de timer hvor barnet ikke leger i den.

Hvilken sandkasse skal jeg vælge?

Når du skal vælge sandkasse til haven er det selvfølgelig vigtigt at du finder en model i en størrelse som passer til havens mål. Derfor bør du sørge for at få målt haven op inden du bestiller en sandkasse. Du bør også være opmærksom på at din nye sandkasse skal være forsynet med låg så den kan dækkes af.

Du kan finde et stort udvalg af sandkasser på ude-leg.dk.

More articles