Find din lokale dyreklinik i Værløse

Find din lokale dyreklinik i Værløse

Har du netop anskaffet et kæledyr, og har du brug for råd og vejledning angående kostplaner og øvrige forhold, som vedrører dyrets sundhed og trivsel? Eller er du allerede i besiddelse af en hund, en kat, en kanin eller et marsvin, og leder du efter en dygtig dyrlæge, som kan hjælpe dig med at tage vare på dit kæledyrs sundhed? Så kan du med fordel aflægge Værløse Dyreklinik en visit – gerne ifølge med din firbenede ven!

Hvorfor vælge Værløse Dyreklinik?

Er du bosiddende i det skønne Nordsjælland, nærmere betegnet området omkring Furesø, giver det mening af vælge Værløse Dyreklinik som din faste dyrlæge. For det første er Værløse Dyreklinik en centralt beliggende klinik, hvilket er en fordel i forhold til transport. Dyr som hunde og katte kan godt blive stressede af lang transport tid, og er de samtidig syge, har smerter eller er bange, gør det kun ondt værre. Når du vælger Værløse Dyreklinik, skal du ikke transportere dit dyr så langt.

For det andet er Værløse Dyreklinik en dyreklinik, som er kendt for sin professionalisme. Værløse Dyreklinik er befolket med dygtige fagfolk, når det gælder såvel dyrlæger som veterinær sygeplejersker og klinik assistenter. Værløse Dyrekliniks kompetencer favner bredt, og dyreklinikken er sågar i besiddelse af en specialist i øjensygdomme og øjenpanel hos mindre familie dyr.

For det tredje er Værløse Dyreklinik særdeles veludrustet. Klinikken råder over digitalt røntgen udstyr og eget laboratorium. Dette betyder, at Værløse Dyreklinik foruden rutinemæssige undersøgelser og behandlinger også kan foretage vævs og blodprøver samt hudskrab og test for parasitter i fæces, og have svaret klar i løbet af kort tid. Således kan dyrlægen hurtigt komme til at stille en diagnose, og en eventuel behandling sættes i gang.

Værløse Dyreklinik hjælper dig også med at holde dyrets vaccinationer up to date, og foretager årlige sundhedstjek af dit dyr. Læs mere på værløsedyreklinik.dk