Find inspiration til din udestue her

31 January 2021 Silje Hansen

editorial

For mange er det en luksus at have en udestue til rådighed. En udestue kan enten være i forlængelse med ens bolig, eller stå helt fritstående på ejendommen. Alt efter om det er designet som et drivhus uden varme, eller om det er bygget som en del af ejendommen, kan du indrette det forskelligt. Det vigtigste er at skabe et rum, som du har lyst til at anvende, og som du får gavn af.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kan indrette din udestue. Vi kommer både med forslag til dig, som har en udestue som er en fast del af ejendommen, og til dig som har et fritstående udestue. 

Hvordan indretter du udestuen optimalt?

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du indretter udestuen, kan vi måske hjælpe dig på vej. Først og fremmest mener vi at indretningen afhænger af, hvordan din udestue hænger sammen. Hvis det f.eks. er en udestue der er en fast del af ejendommen er isoleringen typisk lige så god som resten af boligen. Det er dermed bare et ekstra rum med en masse vinder. Det giver et godt lysindfald og ikke mindst udsigt til haven, eller hvad der nu hører til din ejendom. 

Hvis du har en god varme, kan du jo bruge udestuen hele året rundt. Her kan du enten lave en ekstra spisestue, hvor familien kan samles til en bid mad, spille spil eller lave det om til et aktivitetsrum. For at gøre det hyggeligt kan du indrette det med stueplanter og bløde møbler, så det også bliver et rum, hvor man kan koble af fra hverdagen.

Find inspiration til indretning af en udestue

Indretningen afhænger i største grad af, hvor stort et areal du har at arbejde med, samt hvordan det er placeret. Men du har muligheden for at lave et ekstraordinært rum, som skiller sig ud fra de andre rum i huset. Læs mere om, hvordan du kan indrette din udestue.

More articles