Frisk dine gulve op med professionelt gulvfirma

17 February 2021 Tina Høy

editorial

Gulvene i dit hjem er meget dominerende i forhold til, hvilket indtryk dit hjem giver, og om rummene ser pæne og velplejede/nye ud, eller om det ser slidt ud. Du kan støvsuge og vaske nok så meget, men hvis gulvet er slidt, der hvor du går mest, eller har hakker, ridser og misfarvninger, ser dit hjem ikke så pænt ud, som det kunne gøre. 

Frisk hjemmet op med “nye” gulve

Du kan vælge kun at få slebet dine gulve, hvor problemet er, fx stole, der har ridset, eller tunge møbler, der trykket trægulvet ned, mindre vandskader osv. Men selv om du kan få det til en billigere pris fremfor at slibe hele gulvet, er det så det værd? Giv lidt mere og få ordnet hele dit gulv, så træet fremstår så flot som muligt, og dit hjem bliver frisket op, som om du havde fået nye gulve.

Et professionelt gulvfirma kan både afhøvle og -slibe dine gulve. Du er dermed sikker på at få lavet arbejdet ordentligt, så gulvene holder sig flotte i mange år. GulvKanonen arbejder med gulve i Jylland, bl.a. Kolding, Randers, Aalborg og Aarhus, og resten af Danmark og har over 10 års erfaring fra gulvbranchen i alt fra små til store opgaver, og kunderne er tilfredse.  

Få uforpligtende rådgivning og tilbud

Du går måske med tanker om, hvad du skal have gjort og hvor meget – skal gulvene høvles, eller kan de nøjes med at blive slebet? GulvKanonen kan rådgive dig om, hvad der er behov for og lytter til dine ønsker. De kommer meget gerne ud og ser opgaven med egne øjne og giver et tilbud.

GulvKanonens opgaver har tre års garanti, og de benytter professionelle maskiner og ordentlige materialer. De udfører også afslibning af terrasser, trapper og bordplader og efterbehandler med lud, sæbe, lak eller olie. 

På gulvkanonen.dk kan du se gode råd til, hvordan du ved, om gulvmanden er god, fif til valg af gulvmand samt anmeldelser fra kunder via Truspilot. 

More articles