Giv gaver til dine medarbejdere!

Gaver hører ikke kun julen til. Selvom det er det mest oplagte tidspunkt at glæde sine medarbejdere med en lille ting. Men du kan også gøre det til påske eller når du sender dine kære medarbejdere på sommerferie. Hvis du føler, at der er en anledning til det. Så skal du gøre det. Det kunne f.eks. være, at I en måned har opnået et virkelig godt resultat. Hvorfor så ikke vise dine medarbejdere, at du sætter pris på deres indsats? 

Inspiration til firmagaveidéer

Hvad skal du give dine medarbejdere? Det er altid det store spørgsmål. Hvad bliver alle glade for? Hvad skal du absolut ikke vælge? Hvor mange penge skal du bruge? Og hvor skal du købe gaven henne? 

Nogle klassiske idéer er:

1. Vin

2. Chokolade

3. Pynt til hjemmet

Nogle mere alternative idéer er:

1. Gavekort

2. Elektronik

3. Spil 

Tænk lidt over, hvem dine medarbejdere egentligt er. Hvem kender dem bedre, end du gør? Nogle gange er det også rart med inspiration og se nogle eksempler på firmagaver. F.eks. hvad andre firmaer giver deres medarbejdere. Men hvor finder du så et bredt udvalg af forskellige firmagaver? 

Her finder du noget for enhver smag 

Julefabrikken har ikke kun gaver til firmajulegaver. De har også mange gode gaveidéer til påskegaver, jubilæumsgaver, sommergaver – ja, gaver til enhver tid på året!

I deres sortiment finder du alt fra højtalere og gin til chokolade, en hængekøje, grillpakke, brætspil – og meget andet! Her er helt sikkert noget for enhver smag. Til hende og til ham. Til dem med børn. 

Når du køber firmagave hos Julefabrikken, kan du også vælge at give dine medarbejdere et gavekort. På den måde kan de selv vælge deres gave. Gavekortet kan bruges på en smart portal, hvor du finder produkter fra mange brands. 

Opdag hele udvalget af firmagaver hos julefabrikken.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *