GKService – billig og grundig gulvafslibning i Faaborg

06 September 2017 admin

editorial

Leder du efter et godt tilbud på gulvafslibning i Faaborg eller et andet sted på Fyn? Så kan du vælge at kontakte firmaet GKService, som holder til i Svendborg. GKService har mangeårig erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling, og deres professionelle folk er eksperter i at finde netop den bedste og billigste løsning til dig. Med GKService får du hurtig og effektiv gulvafslibning med et flot og langtidsholdbart resultat, og du får 3 års garanti på alt det arbejde, som firmaet udfører i dit hjem. Du kan kontakte GKService her https://gkservice.dk/gulvafslibning-faaborg/ for et uforpligtende tilbud.

Slid, mærker og ridser fjernes med gulvafslibning

Der kan være forskellige årsager til, at det er på tide med en gulvafslibning i din bolig. Måske er det mange år siden, at dine trægulve sidst er blevet afslebet og har fået efterbehandling. Måske har du hund eller kat, som sætter ridser i gulvet. Måske er du selv kommet til at lave ridser, da du flyttede tunge møbler, eller du har et barn, som har ridset gulvene med sit legetøj. Måske har du fjernet gulvtæpperne for at få trægulve i stedet for, og så kræver det lige, at trægulvene får en afslibning for at blive pæne igen. Uanset hvad årsagen er, så står GKService klar med professionel råd og hjælp til dig.

Forlæng trægulvenes levetid med lak, lud, olie eller maling

Efterbehandling er vigtigt, fordi det forøger trægulvenes levetid. Du kan f.eks. vælge en lakbehandling eller oliebehandling, som både er slidstærk og nem at holde. Lak og olie giver desuden en flot varm farve til hjemmet. Med ludbehandling bevarer du træets naturlige look, eller du kan vælge en hvidpigmenteret olie, som giver det et lysere look, hvilket passer godt til den skandinaviske boligstil. Derudover er der mulighed for at male gulvene, hvis du f.eks. ønsker en pæn modehvid farve eller en flot stærk farve på gulvet til at skabe ekstra liv i huset.

More articles