Invisalign behandling er en effektiv tandregulering

30 April 2021 Silje Hansen

Har du længe gerne ville have rettet op på de skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne? Så er der kommet en sikker og diskret tandregulering gennem invisalign behandling. Der er mange der kender den traditionelle bøjle, hvor man har skinner på tænderne som tydeligt viser, at man har bøjle på. Som ung eller voksen vælger man sjældent denne løsning fordi det er for belastende at have på. 

Du slipper for den traditionelle bøjle ved at vælge en invisalign behandling som en kosmetisk tandregulering. Der er i dag mange unge og voksne der vælger denne løsning, fordi den er langt mere behagelig at have på, mens tænderne retter sig på plads. På denne måde skal du ikke yderligere gå og gemme på dit smil eller grin, fordi du er flov over at have bøjle på.

Hvordan virker en invisalign behandling?

En invisalign behandling virker på den måde, at du får lavet en gennemsigtig bøjle, som du skal have på tænderne. I og med at den er gennemsigtig, så vil den være diskret at have på. Det vil dermed næsten ikke være muligt at kunne se, at du har bøjlen på. Den gennemsigtige tandbøjle bliver designet og tilpasset dine tænder, så den sidder helt tæt. Den er dermed også behagelig for dig at have på sammenlginet med en traditionel tandbøjle.

En af de store fordele ved at vælge en invisalign behandling er, at det er en tandbøjle som du selv kan vælge at tage af og på. Det betyder i praksis, at du lettere kan få børstet dine tænder. Det betyder også, at der ikke er nogle begrænsninger for, hvad du kan og må spise. Det er dog bare vigtigt, at du sørger for at bøjlen sidder på tænderne i mindst 22 timer i døgnet.

Du kan med fordel bestille en invisalign tandbehandling hos yousmileismile.dk.

More articles