Lad en dygtig gulvsliber foretage din gulvafslibning i Jyllinge

19 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du og din familie netop erhvervet jer en bolig i den østlige del af Nordsjælland, nærmere betegnet Jyllinge? Så kan I se frem til en fremtid midt i natur og idyl med højt til himmelen og tæt på skov og strand.

Jyllinge ligger lige ud til den smukke Roskilde Fjord, med Frederikssund som nærmeste nabo. I Jyllinge finder I såvel rig og skøn natur som mange andre familier og derfor masser af legekammerater for børn i alle størrelser. Jyllinge huser nogle af områdets bedste skoler og daginstitutioner – og så er såvel indkøbsmuligheder som fritidsaktiviteter altid inden for rimelig afstand.

Sæt boligen flot i stand forud for indflytning

Men Inden i hiver flyttelæsset ind i den nye bolig og begynder at møblere tuer og værelser er det smart at overveje om ikke boligen kunne trænge til en renovering inden I flytter ind. Det er trods alt en del nemmere at komme til at male vægge, lofter og træværk samt afslibe og behandle gulvene når huset ikke er fyldt op med møbler og andet indbo.

Hvis I slår koldt vand i blodet og venter et par uger med at flytte ind giver I således håndværkerne de bedst mulige forudsætninger for at skabe flotte og langtids holdbare resultater. Og det vil I ikke fortryde når først dagligdagen tager fart igen.

Lad den lokale gulvmand om afslibning af gulve

Hvis boligen er forsynet med trægulve er der stor sandsynlighed for at disse trænger til en kærlig hånd i form af en grundig gulvafslibning og en beskyttende og plejende efterbehandling. Med hjælp fra dit lokale gulvfirma kan du effektivt fjerne alle de grimme pletter, skjolder og slidspor som måtte have indlejret sig i gulvets overflade.

Du kan med fordel benytte DBF Gulvservice som kører over hele Sjælland – og således også kan slibe dine gulve i Jyllinge. Læs mere på https://dbf-gulvservice.dk/gulvafslibning-jyllinge/ 

More articles