Med en brunch kan du holde en hyggelig fødselsdag uden for meget stress

Det er typisk en stor mundfuld for dig, når du skal have hele familien på besøg i forbindelse med din fødselsdag. Der er rigtig meget at lave: Du skal købe ind, gøre rent, lave mad og dække bord. Det kan derfor komme til at føles som, at der er mere arbejde ved at holde fødselsdag, end det egentlig er hyggeligt og rart for dig – og sådan skal det jo ikke være. Det skal netop være en dag, hvor du bare kan slappe af og nyde din families selskab. 

Derfor kan det være en god ide, at du tænker ud af boksen og for eksempel inviterer familien på brunch på en restaurant i stedet for. Dermed kan I stadig mødes og have det hyggeligt sammen, men du behøver ikke at stresse rundt og gøre klar, inden de skal komme. Dermed vil du også selv få meget mere ud af dagen. 

Et godt sted for dig at holde brunch selskab i København er på restaurant Cassiopeia. De har en stor brunchbuffet til en rimelig pris og med et stort udvalg. Det er med til at gøre, at der vil være noget for alle, når I spiser der. Der er for eksempel både varme retter som bacon, røræg og pølser og kolde retter som sild, ost og pålæg. 

Med en buffet bliver det langt nemmere for alle at finde noget, som de godt kan lide. Det er nemlig også ofte et af problemerne ved at invitere familien forbi: Det er meget forskelligt, hvad folk spiser, og hvad de godt kan lide. Nogle spiser ikke kød, mens andre ikke kan tåle gluten. Nogle er på slankekur og vil kun spise magert, mens andre er fuldstændig ligeglade og bare vil have noget, der smager godt. Med en buffet er det muligt for alle at vælge den mad, som de gerne vil spise.