Sæt fræk trumf på dit outfit med en lækker corsage

01 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Kunne du godt tænke dig at investere i lingeri, som dækker lidt mere af din krop end et klassisk bh og trusse sæt, og samtidig er flot og forførende? Så kunne du overveje en lækker corsage.

Hvad er en corsage?

En corsage er en stram, stropløs top, som har mange ting til fælles med et korset. Dog er en corsage ikke, på samme måde som et korset, forsynet med hårde stivere, som er designet til at stramme ind og forme taljen. Corsagen kan dog til en vis grad løfte og støtte barmen, da den – i modsætning til eksempelvis en chemise – er forsynet med formstøbte og afstivede skåle. Og samtidig kan du opnå en flot flad mave ved hjælp af en velsiddende corsage.

En klassisk corsage er som regel udført i elastisk stof og dekoreret med blonder, pyntebånd, sløjfer og lacings i større eller mindre grad. Som oftest vil en corsage være snøret på ryggen eller lukket med hægter – i mange tilfælde begge dele, så du ikke behøver at løsne snørerne for at komme i eller ud af din corsage.

Du kan bruge en corsage som undertøj, eller den kan være en del af et outfit. Visse corsager kan sagtens gøre det ud for en flot og fræk top, når du skal til fest eller i byen, mens andre nok har bedst af at blive hjemme i soveværelset. Nogle corsager er tilmed forsynet med strømpebånd, således at du ikke behøver at købe en hofteholder, eller iføre dig strømpebukser. Dette er særdeles praktisk hvis du ønsker at være ekstra fræk og forførende. Denne indretning betyder nemlig, at du kan være iført en flot corsage, en nederdel og et par strømper uden samtidig at være iført trusser!

Hvis du ønsker at købe din nye corsage online, kan du finde et stort udvalg af korsetter og corsager på love-lingeri.dk

More articles