Vælg selv firmajulegaver – når alle medarbejdere skal være glade

Når du som administrativ medarbejder i en virksomhed har ansvaret for det årlige indkøb af firmajulegaver kan det godt være op ad bakke at finde en gave alle kan lide. Det er ikke altid at den klassiske julekurv vækker lige stor lykke blandt alle medarbejdere. Der vil altid være nogen som ikke tåler indholdet eller af andre årsager ikke kan få glæde deraf. Derfor er det en god idé at give medarbejderne mulighed for selv at vælge gaver.

Er det ikke kedeligt at lade medarbejderne vælge deres julegaver selv?

Måske tænker du at elementet af overraskelse går tabt når du lader medarbejderne selv vælge deres egne firmajulegaver. Men vælg selv firmajulegaver behøver ikke at være begrænset til triste gavekort. Du kan faktisk godt gøre det til en hyggelig og personlig oplevelse for dine medarbejdere selv at vælge hvilke firmajulegaver de skal have i år.

Borg & Bigum giver dig nemlig mulighed for at sætte en julegavebutik op for virksomheden via den online shop på firmagavernu.dk. Her kan du selv vælge hvilke julegaver der skal forefindes i din butik – og hvilken prisramme du ønsker. Du kan for eksempel vælge at sætte en shop op inden for prisklasserne 240, 320, 400, 560, 640 eller 800 kroner, og så selv befolke den med inspirerende og spændende gaver.

Du kan vælge og vrage i et hav af forskellige køkkenredskaber, diverse elektronik, smart og lækkert interiør og decor til boligen, moderigtig beklædning og selvfølgelig de velkendte jule klassikere som vin, øl, chokolade, konfekt og delikatesser. Alle produkter kommer fra velkendte og ansete brands og producenter og holder en høj kvalitet. Dine medarbejdere vil med sikkerhed kunne finde en firmajulegave som de hver især vil kunne få stor glæde af i det daglige eller hen over de hyggelige juledage.

Du kan læse mere om Borg & Bigum, og sætte virksomhedens egen juleshop op, på firmagavernu.dk