Byg en overdækket terrasse i haven

04 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens sommerferie afholdes inden for matriklens rammer? Så bør du overveje at investere i en lækker træterrasse som kan danne rammen om hygge, afslapning, og fælles måltider.

Få det bedste ud af din staycation med en overdækket terrasse

Hvis du vælger at lade din nye træterrasse helt eller delvist overdække kan du faktisk få endnu mere ud af den korte sommer.

Først og fremmest vil du med en overdækket terrasse kunne nyde udelivet og den friske luft selv om det står ned i stænger. Du og din familie kan sagtens hygge jer i ly for regnen hvis terrassen er forsynet med en overdækning. Og med en terrassevarmer kan i samtidig holde varmen selv om temperaturen falder.

image

Dette betyder samtidig at I kan benytte terrassen langt ind i sensommeren og det kølige efterår. Med en overdækning og en terrassevarmer vil I stadig kunne nyde dagens måltider udendørs. I vil være i læ for den værste blæst – og I vil kunne bruge terrassen som opbevaring for de haveplanter som ikke tåler direkte udsættelse for elementernes rasen vinteren igennem.

Der ud over er det smart med en overdækning på de varmeste dage. Så kan I nemlig søge skygge i de hede middagstimer hvor solen brænder og der ikke er en sky på himlen. Indtager I jeres frokost under overdækningen slipper I for lynsmeltet smør. Og baby kan trygt tage sin middagslur i sin barnevogn eller lift i skyggen under overdækningen.

Lad en professionel tømrer bygge din nye terrasse

Hvis d synes det lyder fristende med en overdækket terrasse kan du med fordel overlade såvel design som opførelse af denne til en faguddannet tømrer. En sådan finder du hos Kun Terrasser ApS, som ejes og drives af tømrermester Andreas la Cour. Klik ind på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse og se flotte eksempler på overdækkede træterrasser.

More articles