Hvordan finder jeg et pænt bh sæt, som passer til mig?

01 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det kan godt være svært at finde det helt rigtige bh sæt med bh eller bralette og et par pæne trusser. Især hvis man ikke føler, at éns krop lever op til standard målene, eller ligner mannequinerne i butikken. Her kan du dog være ganske rolig. Der findes flot lingeri til alle størrelser og krops bygninger, og særligt designet til at fremhæve alle fordele ved såvel den ranglede som den kurvede krop. Det er blot et spørgsmål om at kende sin bh størrelse og ved hvilken model som passer dertil.

Full cup bh’en – den perfekte bh til den kurvede kvinde

Er du velsignet med forførende feminine former og et flot og fyldig barm, bør du vælge en såkaldt full cup bh i stedet for den traditionelle bh eller bralette. En full cup bh er nemlig særligt udviklet til at yde den optimale støtte til den lidt tunge barm.

Med en full cup bh kan du løfte og farme barmen, således at du opnår den eftertragtede timeglas figur. Og så er full cup bh’en som oftest designet på en måde, som letter byrden fra din ryg og fra dine skuldre, således at du undgår såvel hovedpine som slidmærker i huden.

Giv den lille barm et løft med en vatteret bh eller bralette

Der er heller ingen grund til at være ked af den lidt mere sparsomme udrustning på den forreste front. En lille barm kan sagtens komme til at syne af mere, for eksempel ved hjælp af en smuk blonde bh eller bralette med fyld. Du kan enten vælge en fuldt vatteret bralette, eller en push up bh med fyld af skum eller gele i bunden af skålene. Sidstnævnte skubber brysterne op og indad, så du får en rigtig flot kavalergang og mere fylde i din barm.

Du kan finde den helt rigtige bh på love-lingeri.dk

More articles