Kan man reparere emalje i et badekar?

17 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Det korte svar på spørgsmålet stillet i overskriften til denne artikel er ja. Det kan godt lade sig gøre at reparere en beskadiget emalje i et gammelt og slidt badekar. Lader du dit badekar renovere kan det faktisk komme til at stå som nyt igen. Og dette til en langt lavere pris end hvis du vælger at skifte dit badekar ud.

Hvad er fordelen ved renovering af badekar?

Fordelene ved at sætte badekarret flot i stand er at du slipper for det besvær og de omkostninger som er forbundet med at skrotte det gamle badekar og installere et nyt et af slagsen.

Når du lader dit gamle badekar emaljere tager processen ikke nær så lang tid som det gør at bryde soklen omkring badekarret ned, smide det gamle badekar ud, montere et nyt badekar og mure soklen op på ny. Prisen er samtidig langt lavere. Og med en dygtig badekarsmaler til hjælp slipper du for selv at skulle røre en finger i forbindelse med projektet.

Kan jeg ikke bare selv emaljere mit badekar?

Det anbefales at du lader en dygtig og erfaren badekarsmaler forestå renovering af badekar. Re-emaljering af badekar er en proces som minder om en autolakering – og lige som det er tilfældet med en autolakering skal renovering af badekar helst udføres af en professionel fagperson.

Du er under alle omstændigheder sikret det optimale resultat i form af et stærkt og skinnende badekar når du benytter en badekarsmaler. Og så slipper du for ærgrelsen over et stykke amatør arbejde.

Find din badekarsmaler i København

Er du bosat i hovedstaden eller i oplandet hertil? Så kan du med fordel vælge Emaljespecialisten som din badekarsmaler. Emaljespecialisten har mange års erfaring inden for re-emaljering af badekar og kan med sikkerhed hjælpe dig.

Du kan læse mere, og se priser på renovering af badekar, på https://www.emaljespecialisten.dk/reparere-emalje-badekar/ 

More articles