Med en foldbar trækvogn bliver det lettere at komme omkring

05 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er dejligt at have en trækvogn generelt, hvis det nu er til, når man skal på skovtur, og man har flere ting med sig, end hvad man lige kan bære i hænderne eller overskue at have i hænderne.

Den er også god, når man skal på festival og trække ting med sig såsom et anlæg til at spille musik og have kolde drikkevarer med sig.

Er man nede på stranden, så er den jo rar at have badegrejet i, så man ikke skal bekymre sig for, at det bliver vådt, når man lige har været i vandet og skal bære på det, eller der kommer sand på/i det, når man bare lige kan lægge det i trækvognen.

Er man ude for at campere, så er den trækvogn også god at have med sig, da det er en fin mellemting mellem et motoriseret køretøj og bære tingene i armene, så man ikke bliver træt.

Den foldbare trækvogn løser mange problemer

Men problemet er jo så, når man skal have den frem til det sted, hvor man skal bevæge sig rundt eller opholde sig, for så kan den være besværlig at have med at gøre.

Man skal være flere om at slæbe den ind i bussen, det er svært at have den langs ens cykel, men den vil også svine og fylde i ens bil.

Dog er det heldigt, at man kan få en trækvogn foldbar-variant, så man netop kan klappe den sammen og have den til at fylde mindre, mens man får den transporteret frem til, hvor man skal bruge den.

Så kan det godt være, at man skal slæbe de fleste ting i ens arme, indtil man ankommer, men sammenlagt bliver det en god løsning, når man endelig er fremme, at man sådan kan folde den sammen, så den fylder mindre.

Flere Nyheder